Colombia, een land van kleur en sfeer

Colombia is een prachtig land en ligt in het noordwesten van Zuid-Amerika. Het is een land vol van ongerepte natuur en kent nog weinig toerisme. Daarom is het land voor velen een steeds populairder vakantieland. Je wilt zien, ervaren en ontdekken. Dat is wat je in Colombia je hele vakantie kunt doen.

Reizen naar Colombia

Reizen naar Colombia is steeds makkelijker! Vanuit Nederland gaan nu wekelijks vluchten naar Bogotá en naar Cali. Dit behoorde voorheen nog niet tot de mogelijkheden en daarom vonden weinig de mensen de route naar Colombia. Een aantal echte reizigers die het land echt met alle geweld wilden aanschouwen zorgden er wel voor dat ze een vliegticket richting Colombia kregen. Je moest een aantal keren overstappen, maar goed… De echten hebben dat ervoor over. De makkelijkste manier was om van Amsterdam naar Aruba op de Nederlandse Antillen te vliegen. Vanaf daar kon je een spannend klein vliegtuigje nemen die je naar Rioacha in Colombia kon brengen. Een spannende vlucht, in een klein vliegtuigje. Maar goed, hoe leuk om ook een stukje van de Nederlandse Antillen te zien, alvorens je route af te maken naar Colombia?

De Nederlandse sfeer die je overal voelt op Aruba gaf iets speciaals mee. Je kunt rustig beginnen aan je vakantie, want eigenlijk voel je meteen helemaal thuis. Je bent mijlenver van huis, maar je spreekt gewoon je eigen vertrouwde Nederlandse taal en je koopt gewoon je potje Nederlandse pindakaas in de winkel. De Nederlandse Antillen is een eilandengroep die prachtig is en dat ene korte bezoekje aan Aruba, voorafgaand aan je reis naar Colombia, zorgt ervoor dat je meer wilt zien van deze eilandengroep.
Van de Arubaanse stranden naar het veelzijdige Colombia.

Ben je lekker uitgerust op Aruba, dan kun vanaf dat moment gaan beginnen aan het Colombiaanse avontuur. Colombia heeft zoveel te bieden! Van prachtige, witte stranden tot een fantastische groene jungle. Ongerepte lange stranden, bijzondere natuurparken, onaangetaste bergen en natuurgebieden. In Colombia is echt voor ieder wat wils.

Als je in Colombia bent geweest, dan zal je hoogstwaarschijnlijk een warm gevoel hebben overgehouden aan de bevolking. Een warm welkom, dat is wat je krijgt. Ze zijn behulpzaam, geïnteresseerd en gigantisch blij dat je de moeite neemt om hun land te bezoeken. Je voelt je vrij en veilig. Iets wat je je wellicht niet kunt voorstellen in een land als Colombia. Toch is het zo en dat zal je beamen als je daar je vakantie hebt doorgebracht.

Wil je eens iets anders, zorg dan dat je zeker naar Colombia gaat. De vluchten vanuit Amsterdam vliegen zoals gezegd op Bogotá en Cali, dus je bent meteen in 2 van de grootste steden van Colombia. Vanuit daar kun je met gemak alle bijzondere plekjes van het land bereizen. Wil je graag een combinatie trip maken, ga dan zeker via Aruba. Dit heerlijke eiland vol van lekker eten, gezellige muziek en prachtige stranden maakt jouw reis misschien wel net ietsje meer bijzonder. Ook al wil je het allerliefste een rechtstreekse vlucht… Deze overstap is het meer dan waard. Dat ga je 100% met me eens zijn! Bekijk een uitgebreid aanbod op exploringcolombia.com.