De tijd van de vroegboekkortingen

De kortingen slaan ons weer om de oren. Zo krijg je bij Sunweb, Stip reizen, Prijsvrij en Corendon waanzinnige vroegboekkortingen. De ene reisaanbieder geeft nog meer korting als de ander en je zou bijna geloven dat het bijna gratis om je vakantie uit te zoeken. Zodra de feestdagen voorbij zijn en iedereen weer langzaam zijn werkzaamheden oppakt gaan we ook massaal al stiekem aan de zomervakantie denken. Waar gaan we die jaar heen? Willen we niet een keer naar de Nederlandse Antillen? Willen we all-inclusief of willen we lekker iedere avond buiten de deur eten? Allemaal vragen welke iedereen aan zichzelf stelt als ze op vakantie gaan.

Waarom zo vroeg boeken?

Als je verzekerd wilt zijn van jouw ideale vakantie dan kan het zeker geen kwaad om vroegtijdig bezig te zijn met jou vakantie. Vaak zijn rond deze tijd nog veel plekken vrij en zijn er dus nog geen problemen bij het boeken. Los daarvan krijg je in deze tijd ontzettend veel mooie aanbiedingen waardoor het ook nog eens super aantrekkelijk is om te gaan boeken.

Goedkoop is niet altijd duurkoop

Als je gaat boeken word er vaak gezegd dat goedkoop duurkoop is, maar is dat in deze tijd nog wel? Is de concurrentie met alle reisbureau’s en websites niet zo groot dat de concurrentie niet gewoon moordend is? Als je het mij vraagt is het dit laatste! Tegenwoordig bestaan er zoveel kanalen waar mensen hun vakantie kunnen boeken dat de reizen wel voor goede prijzen verkocht moeten worden. Wij als consumenten hebben dus zelfs in het hoogseizoen een mooie uitgangspositie ook al blijven de prijzen natuurlijk altijd duurder.

Ervaringen bieden een uitkomst

Als je een flinke korting krijgt dan hebben veel mensen al hun bedenkingen. Logisch, want waarom is het nou zo goedkoop dat kan toch niet waar zijn? Met websites als zoover en ervaringensite.nl kan je gemakkelijk en snel zien of een bedrijf/vakantie betrouwbaar is en of je waar voor je geld krijgt. Krijg je dus een waanzinnige korting en vertrouw je dit niet lees dan gewoon even de ervaringen!