Goedkope vakantie naar Curacao vinden

Een vakantie naar Curacao is iets waar veel mensen van dromen. Toch lijkt het erop dat de prijzen van vakanties steeds hoger worden. In vergelijking met vroeger is het vliegen relatief gezien een stuk goedkoper geworden. Ook de hotelprijzen zijn, in vergelijking tot andere producten, niet heel hard gestegen. Er zijn steeds meer aanbieders op de markt gekomen die reizen aanbieden naar Curacao en andere verre bestemmingen. Heerlijk in het zonnetje liggen met een cocktail in de hand kan al vanaf enkele honderden euro’s.

Boek je vakantie zoveel mogelijk bij prijs stunters en niet bij de traditionele reisbureaus. Er zijn veel Nederlanders die op vakantie gaan naar dit mooie ‘bounty eilandje’. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat er Nederlands gesproken wordt. Ook kan je er genieten van een blauwe zee. Mensen die van duiken houden, kunnen hier het schitterende koraalrif bekijken. Wil je het eiland zelf gaan verkennen dan kan je een auto huren. De wegen zijn niet zo goed onderhouden als in Nederland, dus af en toe een kuil in de weg, daar moet je niet van schrikken. Je kan ook een droom verwezenlijken die veel mensen hebben, namelijk het zwemmen met dolfijnen.

zwemmen met dolfijnen

In de koude wintermaanden kan je er heen vliegen om de zon op te zoeken. Je kan overnachten in een eenvoudig hotel, maar ook in een beach resort met privé strand. Voor ieder vakantiebudget is een passende accommodatie te vinden op Curacao. Tijdens je vakantie kan je ook een uitstapje maken naar de andere eilanden Aruba en Bonaire. Het vliegtuig pakken naar Miami behoort ook tot de mogelijkheden. Vergeet ook niet het Christoffel park te bezoeken; het nationale park van Curacao. Hier bevindt zich ook het hoogste punt van het eiland, dat je kan bereiken na een pittige wandeling.

Wil je alleen een los vliegticket kopen naar Curacao dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Er zijn veel verschillende sites die vliegtickets aanbieden. Er kunnen kleine maar ook grote prijsverschillen optreden onderling. Ook kunnen de prijzen tijdens een jaar behoorlijk fluctueren. Diverse vliegtuigmaatschappijen vliegen naar Curacao, vergelijken loont dus altijd.

goedkope vakantie naar Curacao

Een aanrader voor het kopen van vliegtickets naar Curacao is Cheaptickets. Bij Cheaptickets kan je alle luchtvaartmaatschappijen bekijken en verder zoeken is dus overbodig. Voor een nog lagere prijs gebruik je een zogenaamde ‘actiecode Cheaptickets’. Deze actiecode voer je in tijdens het invullen van de gegevens voor de vliegtickets. Kijk op actiecode-reizen.nl voor de laatste kortingen die te behalen zijn bij Cheaptickets. Natuurlijk kan je ook op zoek gaan naar kortingen bij andere vliegtickets aanbieders. Wie zonder korting op vakantie gaat is een dief van zijn eigen portemonnee.