Parkeergelegenheid op vliegvelden vergelijken

Wanneer je op vakantie gaat en je wilt je auto parkeren op het vliegveld, zijn er veel aanbieders die een parkeerplek beschikbaar hebben. Allemaal hanteren ze andere prijzen en allemaal hebben ze een andere website, waardoor het zoeken onoverzichtelijk kan worden. Gelukkig is er parkago.com. Zij hebben een vergelijkingswebsite waarop je kunt aangeven wanneer je de auto geparkeerd wilt hebben. Zij laten dan zien welke mogelijkheden er zijn en wat de kosten daarvan zullen zijn.

Verschillende vliegvelden

Parkago laat voor verschillende vliegvelden de parkeergelegenheid zien. In Nederland zijn de luchthavens Schiphol Amsterdam, Rotterdam airport en Eindhoven airport aanwezig in de vergelijking. Buiten Nederland kun je een parkeerplek zoeken bij Düsseldorf airport, Brussels Zaventem en Charleroi airport. Hierdoor krijg je Parkago een goed beeld van de mogelijkheden in Nederland en vlak daarbuiten. Wanneer je bijvoorbeeld prijzen van tickets aan het vergelijken bent, kun je bij Parkago.com makkelijk kijken wat de parkeerkosten zijn, en dat meenemen in je beslissing van welke luchthaven je wilt reizen.

Services

Er zijn verschillende services die je kunt aan- of uitklikken bij je vergelijking. Het is op deze website zelfs mogelijk om te kijken wat een taxi kost. Deze taxi brengt je van huis naar het vliegveld en weer terug. Zo heb je dus de mogelijkheid om deze optie mee te nemen in je vergelijking. Je kunt kiezen voor valet parking, wat inhoudt dat je naar de vertrekhal toe rijdt. Daar staat een medewerker van het betreffende bedrijf op je te wachten. Hier geef je de sleutels af, en jij kunt op reis. De medewerker rijdt jouw auto naar de parkeerplaats en zorgt ervoor dat de auto weer op het vliegveld staat wanneer je weer terug bent. Een andere service is parkeren en overnachten, hierbij kun je bijvoorbeeld de nacht voor vertrek overnachten in een hotel en je auto daar parkeren. Wanneer je graag wilt dat je auto wordt gewassen, kun je deze optie aanklikken in het keuzemenu. Er zijn verschillende aanbieders die dat kunnen doen en deze komen dan naar voren, zodat je hieruit een keuze kunt maken.

Niet alleen parkeren

Oftewel, bij Parkago kun je niet alleen parkeerplaatsen met elkaar vergelijken, maar kun je kiezen uit meerdere opties. Of die opties met elkaar vergelijken. Hierdoor krijg je een totaalbeeld van alle mogelijkheden en prijzen, waardoor je goede keuzes kunt maken. Een mooie en toevoegende vergelijkingswebsite met parkeermogelijkheden en verschillende opties in binnen- en buitenland.