Tijdens de jaarwisseling naar de Antillen

Bent u het koude en natte weer hier in Nederland ook zo zat? Misschien is een vliegvakantie tijdens de feestdagen naar een warme bestemming een goed plan. Vanaf Schiphol zijn er volop mogelijkheden voor een zonnige vakantie naar bijvoorbeeld de Nederlandse Antillen.

Vlieg naar de Antillen vanaf Schiphol

Vanaf Schiphol kunt u eenvoudig en voordelig vliegen naar de Nederlandse Antillen. Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die naar deze Nederlandse eilanden toe vliegen. De bekendste eilanden zijn uiteraard Curaçao, Bonaire, Aruba en Sint Maarten. U bent bij deze eilanden vrijwel altijd zeker van mooi, vanwege het droge klimaat. Tickets kunt u goedkoop online boeken via de websites van de bekende reisorganisaties.

Parkeren op Schiphol is eenvoudig

Uw auto parkeren tijdens uw vakantie kan eenvoudig op de parkeerterreinen van Schiphol zelf. Enige nadeel is dat de parkeertarieven op deze parkeerterreinen aan de forse kant zijn. Rondom de luchthaven zijn er ook alternatieve parkeerfaciliteiten gevestigd die concurreren met de parkeertarieven van Schiphol zelf. Het loont daarom om van te voren even uit te zoeken waar u het beste en voordeligst kunt parkeren. Vergelijkingswebsite parkerenschipholairport.com zet voor u alle parkeermogelijkheden op- en rondom Schiphol op een rijtje.

parkeren op schiphol

Via de website van Parkeren Schiphol Airport kunt u de verschillende parkeermogelijkheden vergelijken op de door u gewenste criteria. Zo kunt u eenvoudig zien welke parkeeraanbieder het goedkoopst is en meteen online een parkeerplek reserveren. Ook kunt u zien welke parkeeraanbieder het dichtst bij de luchthaven is gelegen of de beste beoordeling heeft volgens haar klanten. U kunt met een gerust hart uw auto achterlaten bij één van deze parkeerfaciliteiten want Parkeren Schiphol Airport vergelijkt uitsluitend betrouwbare en gerenommeerde parkeerfaciliteiten.