Vliegen vanaf Rotterdam Airport

vliegen naar de antillen

Voor veel mensen is vanaf Rotterdam Airport vertrekken een verademing. Het vliegveld heeft een regionale karakter waardoor de bereikbaarheid een stuk aangenamer is. Echter komt men van een koude kermis thuis indien men denkt dat het parkeren goedkoop of zelfs gratis is. De tarieven zijn de laatste jaren behoorlijk gestegen. Gelukkig is er tegenwoordig een onafhankelijke vergelijker die alle tarieven in één overzicht toont, dit is parkerenrotterdamairport.com.

Op de homepage vind u gelijk een overzichtelijk kaartje waarin alle parkeeraanbieders zijn vermeld. In één oogopslag ziet u waar de parking zich bevind ten opzichte van de luchthaven. In het kadertje rechts van het kaartje kunt u opgegeven aan welke eisen de parkeerplaats moet voldoen. Het is mogelijk om hier het aantal dagen in te voeren dat u op reis gaat, zo wordt de accurate prijs van iedere parkeeraanbieder gezocht. Verder kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van Valet. Vinkt u dit aan dan worden alleen de aanbieders getoond die deze service verlenen.

Indien u dit heeft geboekt kunt u met uw eigen auto naar de terminal van Rotterdam Airport rijden en wordt de auto vervolgens meegenomen door een chauffeur van het betreffende bedrijf. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaar staan. Verder is het mogelijk om aan te geven of u graag overdekt parkeert. Twijfel dus niet en reserveer u parkeerplaats vooraf via parkerenrotterdamairport.com.